Marianne Bouwmeester

Het gezicht van Gestalt Werk Twente is Marianne Bouwmeester.
Zij is Gestalttherapeute en trainer/coach.

In 2007 heeft zij succesvol de gedegen opleiding aan de Praktijkschool voor Gestalttherapie BOLT afgerond. Inmiddels heeft zij een jarenlange ervaring opgebouwd in het begeleiden van mensen. Zij is gespecialiseerd rondom thema’s emotionele verbinding. Lees meer....

 

Zo heeft zij gewerkt in de zorg, het sociaal-cultureel werk, de arbeidsre-integratie en in de begeleiding bij ziekteverzuim. Marianne heeft veel kennis van en ervaring met diverse doelgroepen en maatschappelijke organisaties. Zij heeft een groot netwerk opgebouwd en is een ervaren trainer op het gebied van loopbaan- en trajectbegeleiding, empowerment, stressreductie en omgaan met burn-out/bore-out.

Als mens heeft Marianne de nodige levenservaring opgedaan wat haar als professional toegankelijk maakt. Van echtgenote tot alleenstaande moeder en van werknemer tot zelfstandige. Zij doet haar naam eer aan: zij is een meester in het bouwen - en dan wel van verbindingen. Verbinding met jezelf waardoor jij kunt verbinden met je omgeving.

Haar drijfveer is jouw ontwikkeling. Zij is betrokken, enthousiast, creatief en open. Maar ze durft ook de confrontatie met je aan te gaan, altijd met respect. Door Gestalt(therapie) is Marianne zich meer in balans gaan voelen en heeft zij meer energie en plezier in haar leven. Zij gunt ook jou deze ervaring van harte.